Fien op Kipdorp

Gisterenavond hadden Tom en ik allebei vergadering op 't Kipdorp.
Eerst hadden we gedacht om ons Fien voor enkele uurtjes bij meter Greet af te zetten. Dat leek ons het handigste... De Vliegenstraat en 't Kipdorp is geen kilometers van elkaar verwijderd en zo zou ons prutske ons niet zo lang moeten missen (handig voor de voedingen) en hoefden we geen omwegen te maken naar weet-ik-waar.
Maar... Greet had OOK vergadering op 't Kipdorp dus namen we ons Fien maar gewoon mee. 't Was immers 't proberen waard.

Normaalgezien moest ons Fien eten om 20u, maar daar had ze blijkbaar ni zo'n zin in. Ze kwam dus mee met mij naar de vergadering, Heel de tijd heeft ze stillekes in haar maxi-cosi liggen slapen. Vreemd wel, want anders is ze zo op haar eten gesteld :D.
Na onze vergadering heb ik ze om 22u maar wakker gemaakt en eten gegeven. Simpel was dat niet want Fien Adriaenssen was nogal slaapdronken.
Papa zat ondertussen aan de andere kant van de gang nog te vergaderen. Als ook hij klaar was, wilden we vertrekken, maar dat was buiten 't feit gerekend dat onze auto was ingesloten door andere vergaderende automensen. Uiteindelijk zijn we om 23.15u kunnen doorrijden.
Dochterlief sliep nog steeds als een roosje.
Zo heeft ze dus ongemerkt kennisgemaakt met Chiro Nationaal.

Om middernacht hebben we ze in haar bedje gestopt en zijn zelf ook maar gaan slapen. Pas deze morgen om half zeven werd ze wakker om opnieuw te eten. Benieuwd of ze deze lange nachten gaat blijven aanhouden. Ik zou het niet erg vinden!! ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...