Een dag

Waarop er niet veel gebeurd is.

Ons Fien heeft ons vandaag laten slapen tot een uur of negen. Uiteindelijk was het pas tegen den elven tegen dat we alledrie gewassen en klaar waren, want het plan was om te gaan winkelen. We hebben dan toch maar eerst gegeten, en toen was het alweer tijd voor Fien om te eten en zo voort en zo verder. 't was pas tegen half drie dat we zijn aangezet naar de Colruyt. Daar was het even goochelen met de MaxiCosi in combinatie met de winkelkar, maar na even prutsen hadden we toch een goeie (vooral stevige) plek gevonden zodat we tenminste aan onze boodschappen konden. ;) Daarna nog effe langs de videotheek in Lier voor wat DVDs, want sinds we geen kabel meer hebben is een fimmelke af en toe wel best te pruimen. Terug thuisgekomen dan maar aan het eten begonnen ('t was al half zes, jaja), en tegen dat dat klaar was (half zeven of zo) moest madam toertjens terug eten hebben (zoals meestal).

Aan tafel heeft ze gekke snuiten zitten trekken:

Snuitentrekken

Zoals je kan zien, was ze vandaag vrij alert. Normaal gezien slaapt ze toch nog wel genoeg, maar dat was vandaag niet echt het geval. Vanmorgen een beetje, en vanmiddag na het eten is ze als een blok in slaap gevallen (letterlijk, van de éne op de andere moment) om dan een goei drie uur te slapen (tijdens het winkelen, jej). Vanavond dan is ze eigenlijk heel de tijd wakker geweest tot een uur of tien. Toen is ze in de draagdoek bij Katrien in slaap gevallen (en is Katrien daarna maar ineens mee gaan slapen).

Het tutje: da's nog een andere zaak. Met momenten was ze dus vrij lastig (om weinig reden meestal), en dan proberen we dus het tutje. Ze moet geen speciaal gevormde tutjes hebben (zo met een platte onderkant een beetje), dus hebben we een ronde tut op de kop weten te tikken. Dat gaat al iets vlotter dan de andere tutten, maar een volledige overwinning is het nog niet. Vandaag echter lukte het ineens wel vrij goed, en heeft ze toch wel een hele tijd met de tut in haar mond gezeten.

Mét nieuw tutje!

Victorie, dus! Laten we hopen dat het zo blijft...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...