Bezoek deze week

Vorige week was het rustig qua bezoek, maar deze week hebben we 3 bezoekjes gekregen.

Dinsdagavond zijn Greet en Niels langsgekomen. De Niels durfde blijkbaar niet alleen, ofwel wou Greet ons Fien nog wel eens zien (ook al waren we er zondag nog geweest). Ze krijgt er (net als m'n zusje) maar niet genoeg van, dus dat zou wel eens goed kunnen. 't was een fijn bezoek, en de Niels heeft onze dochter zelfs in z'n pollen gehad.

Niels & Greet op bezoek

Woensdagmiddag is Sjarel 1 himself onze docher komen bewonderen, en over z'n eigen kersverse zoon komen vertellen. We hebben een fijn kadootje gekregen voor binnen een paar maand: iets voor in bad mee te spelen (met zuignappen!), dus dat wordt lol verzekerd voor zowel vader als dochter. :D (Geen foto's van deze escapades, we kunnen de rojalties van meneer duchamps niet betalen....)

's Avonds zijn de Divokes dan binnengevallen. Ze hebben ons Fien allemaal eens vastgehad (wat wil je met echte meisjes uit een echte meisjeschiro), de ene al langer dan de andere natuurlijk. Kim zelf vond het maar niks (ze had Fien al vastgehad op de kwis vrijdag, en ze blijft het maar een fragiel stukje mens vinden). Ze zijn lang blijven plakken, en 't was gezellig.

Kim, Sofie, Fien & Karen

Vooral Sofie en Lien konden bijzonder goed overweg met ons prutske, die er trouwens heel de avond van genoten heeft (aandacht = fijn!).
Je vindt verschillende nieuwe foto's onder de rubriek thuisbezoek van ons fotoalbum.

Volgende week meer bezoek, natuurlijk!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...