Cinema (II)

Zoals daarnet gemeld, zijn we dus naar de cinema geweest. Allereerst: Ice Age 2 is een geweldige film. Het verhaal is redelijk flinterdun, maar daar gaat het niet om. Het is een goeie kapstok voor allerhande grappen en grollen die blijkbaar zowel kinderen als volwassen aanspreken. De moeite (voor als het uw genre is, tenminste).

Dan: de dochter. We wisten het niet zo goed wat het dus ging geven, en madam heeft het blijkbaar nogal "uitgehangen". In't begin heeft ze wat geslapen (op de Karel z'n schoot, toen Moesjke naar de winkel was), en daarna nog wat liggen soezen. Rond kwart na zeven had ze terug honger, en sindsdien is ze niet echt meer tevreden geweest. Ze heeft ook serieus haar keel open gezet met momenten. 't zou dus echt wel handig zijn dat we een geschikt tutje vinden (zo van die voorgevormde moet ze niet hebben, maar een ronde gaat hoogstswaarschijnlijk wel pakken). Enfin, 't was dus een gemengd succes. Blijkbaar voelt ze toch dat ze niet thuis is, want we hebben nog al gemerkt dat ze "op visite" op den duur wel lastig begint te worden (zelfs als we erbij zijn).

Voor onszelf was het ook een gemengd succes: ook al waren we met 2 op schok, is het toch niet zoals vroeger. 't was fijn om met twee weg te zijn, en we hebben er alletwee van genoten, maar in uw achterhoofd (en eigenlijk ook wel in uw voorhoofd) blijft toch hangen dat er ergens een kleine dochter door iemand anders verzorgd wordt. 't was nu wel de eerste keer, en misschien daarom dat we er extra mee bezig waren, maar we waren toch alletwee blij dat we terug huiswaarts konden.

Want het is betrekkelijk bizar hoe snel je je aan zo'n klein mensje kan hechten.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...