1 maand oud

Vandaag is ons Fien 1 maand oud.

DSC_0268a

Wat er vandaag allemaal gebeurd is vraagt u?
Voor ons Fien zijn de dagen uiteraard allemaal 't zelfde, of ze nu 1 maand of 1 week oud zou zijn, dat maakt dat kind immers niet uit!!
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er vandaag niks gebeurde. Deze namiddag kwamen nonkel Sander en den Tui (lees: Toewi) immers de koer kuisen. We hadden de twee namelijk gekocht op de kaas- en wijnavond van Chiro Broechem. Het geld dat we betalen dient voor het buitenlands kamp van de aspiranten en in ruil moeten de mannen dus klusjes gaan doen bij hun kopers.
Ze hebben fantastisch werk verricht!! We hebben dus geen kat in een zak gekocht :p.

DSC_0279 DSC_0283

Terwijl de gasten op de koer bezig waren, werd den Tom ziek. Ocharm. Hij lag bijna te kronkelen op de zetel van de pijn in zijn buik. De dokter is geweest en het verdict was "waarschijnlijk iets verkeerd gegeten waarop de ingewanden nogal heftig reageren" maar dan met een moeilijk woord dat we allebei niet meer weten.
Papa Tom heeft dus de ziel uit zijn lijf gekotst.
Ondertussen vroeg ons Fien ook nog aandacht natuurlijk. Dus moeder moest haar aandacht verdelen onder een zieke Tom, twee kuisende aspi's op de koer en de dochter. De moeite wel!!

Omdat papa niet echt beter werd, ging ik samen met Fien naar de apotheker om motilium te gaan halen. Sloeg dat even tegen seg... de apotheker in Broechem is voor een week gesloten :s.
Terug naar huis dan maar om de fiets te gaan halen. Met Fien in de draagdoek onder mijn twee truien (waarvan één nog uit de dikke-buiken-periode) ben ik dan maar naar Ranst gefietst.
Zo heeft ons Fien vandaag haar eerste fietstripje gemaakt. Ni dat 't ver was, maar 't was wel ver genoeg want ZO warm was 't nu ook ni voor 't kind. Gelukkig produceerde ik warmte voor twee :d.

Nu kruip ik met ons Fientje bij papa in bed, hopend dat morgen een rustigere dag zal zijn.

Op 11/04/2006 om 15:38 schreef Katrien:
Vandaag is ons FIEN dus 1 maand oud...
Katrien heeft weer zitten knoeien :$
Op 11/04/2006 om 18:34 schreef Tante Lies:
Lang zal ze leven! Ik heb gisteren een kaarsje gebrand voor hare vermaanddag zene. :P
Op 12/04/2006 om 05:00 schreef Michel en Kimken:
Dus *jij* was met onze sfeerkaars aan de haal Lies ?? :O

Nu hebben Kim en ik uit pure noodzaak onze dynamo tegen onze voorwielen geplakt en ik mocht een ganse avond trappen ... :X Plezant zenne ... <_<

Voor Fientje : 1 maand en 1 dagje heeft nog nét iets meer dan gisteren ;) Proficiat meideke ! :$

Tom ... nimeer zo kotsen hé jongeman ... :ween:

Groet van Kim (as in :geeuw: ) en van ikke :D

Om te reageren moet je ingelogd zijn...