een muziekske

De laatste tijd begint ons Fien meer en meer te luisteren naar haar muziekjes.
Wanneer we ze een propere luier aandoen, trekken we eens aan de trekpop die ik gemaakt heb en dan kijkt ze heel de tijd in de richting waar de muziekvandaan komt. Misschien is het maar een idee, maar ze lijkt minder te huilen als ze naar 't muziekske kan luisteren.

Van de kokjes kregen we een zingende kikker cadeau die al wel eens mee verhuist naar de badkamer als ons mieke in 't bad moet.
Ook deze avond verhuisde het spul, maar deze keer naar de woonkamer naast haar relax. Ze was weer wat huilerig en het muziekske stelde de heftige huilbui wel degelijk uit. Ze bleef wat jammeren maar keek heel de tijd in de richting van de kikker. Uiteindelijk bracht ook de kikker geen soelaas meer hoor.
Tom heeft dan (na het filmen van het kikker/Fientafereel) maar de draagdoek weer aangebonden en ons Fientje tegen hem genomen. Na enkele keren op en neer wandelen is ze nu al heel de tijd braaf.

cadeautje van de koks de zingende kikker
(Aan de kikker moet je draaien en dan speelt hij al draaiend op zijn sokkeltje zijn muziekske af.)

Deze namiddag heb ik (teveel) foto's getrokken van Fien terwijl ze naar haar vogelmobiel aan 't kijken was.
(Precies of ik verveel me heel der dagen... NIET dus!)
Ze had het pakje aan dat ze van nonkel Lieven cadeau kreeg. Nonkel Lieven, het past dus hé :d en het staat haar beeldig ;)
Spijtig genoeg besloot ze om het een half uur na het trekken van de foto's onder te kotsen. Ze heeft het dus vandaag hooguit vier uur aan gehad.
Moeder de vrouw heeft dus weeral was :p.

cadeautje van Inge, Quinten en Cathline kijkend naar de vogeltjesOm te reageren moet je ingelogd zijn...