Jong geleerd

In het kader van de opvoeding van onze dochter, dacht ik dat het maar eens tijd werd dat ze kennismaakte met de wondere wereld van de computer en het internet. Kwestie van mee te zijn met de tijd, en ge kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw klein mannen iets deftig bij te brengen.

En dus wij met twee (Fien en ik) voor de computer getoogd:

Jong geleerd...

Zoals u kan zien vond ze er in eerste instantie maar niks van: rare snoeten dat ze trok. Het kan ofwel liggen aan a) de klein letterkes b) de kwaliteit van het geen ik haar heb laten zien c) het feit dat ik haar minstens 15 keer heb gezegd dat ze niet met vieze venten mag chatten.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Op 04/04/2006 om 17:30 schreef Paardenkop:
Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Nee hoor, ik heb het gecheckt: er is geen wet die het vroeg leren internetten aan Gekke Babies verbiedt. :D
Fijne muismat :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...