Zaterdag

De eerste zaterdag van de paasvakantie...
Deze voormiddag gaat de bel. Wie is dat begot? Er kwam toch geen bezoek vandaag?
Voorspelbaar, de aspiranten aan de deur. Allé, aspiranten, 't is te zeggen, veel waren het er niet. Onze Sander, den Tui, Evelien en leider Filip.
"Of we geen WeeCeepapier wilden kopen? 't Is anderhalven euro voor vier rollen." Da's even duur als in den Aldi werd mij verzekerd.
We hebben hier thuis nog wel ne voorraad WC-papier (een zwangere vrouw gaat nogal dikwijls naar 't toilet en zo vlogen ook de rollen WC-papier erdoor) maar de aspi's willen we wel steunen hé. 't Geld dient immers om op buitenlands kamp te gaan. Twee pakken dan maar.
Ondertussen regende het lustig verder en vroeg onze Sander aan leider Filip of het geen tijd was voor een break in den auto.
Van mij mochten ze ook gerust binnen komen hoor! Ons Fien was ondertussen al wel beginnen wenen in haar wieg en dus moesten ze snel beslissen wat het werd; den auto of bij ons binnen.
Onze Sander stond al snel binnen.

Ik wilde de mannen iets geven om te drinken terwijl den telefoon ging en ik ons Fien nog vast had.
De kleine dan maar in onze Sander zijn pollen geduwd die hevig gebaarde om het ni te doen en om ze aan Evelien te geven. Daar ben ik maar niet op ingegaan. Hij zat in de zetel en kon er ni onderuit. Voor hij het wist had hij voor het eerst zijn kleine nichtje vast. Spijtig genoeg heb ik er geen foto van getrokken.
Nonkel Sander met kleine Fien. Ze hebben kennis gemaakt :D!
Op 02/04/2006 om 17:54 schreef TomP:
Aha! Blijkbaar ben ik niet de enige dus! :)
Goe gedaan Nonkel Sander! One small step for outsiders, but one giant leap for Fien-Fans!
Op 04/04/2006 om 04:11 schreef nonkel sander:
pff het stelde niks voor :D maar langs den andere kant dan weer wel
Om te reageren moet je ingelogd zijn...