In't bad

Vanmorgen ben ik samen met ons Fien in't bad geweest. 't was zoeens een probeerseltje, en 't was plezant. Zeker voor herhaling vatbaar. Katrien mag nog niet in 't bad (eerst alles laten genezen) dus 't is voorlopig een privil├ęge voor mij alleen. :D

't vraagt wel wat teamwork: Katrien heeft eerst ons Fien gewassen, en ik was al in't bad gaan zitten. Net 38┬░. Valt best mee qua temperatuur. Eens ze gewassen was, mocht ze dan bij mij in't bad. En dat vond ze wel plezant. We hebben langer in bad gezeten dan ze normaal gezien in bad zit.

In't bad

Na een goei tien minuutjes vond ze het wel wellekes, en mocht Katrien ze terug overpakken voor het afdrogen en aankleden. Da's natuurlijk ineens koud en dan ging haar klep terug open.

't was leuk!
Op 01/04/2006 om 16:41 schreef Lies:
Amai de paps heeft zich wel geamuseerd! :)
Ge moet wel iets doen aan uw buikske... :P
Op 01/04/2006 om 20:00 schreef Tom:
Ik ben toch zo vet als ik zelf wil zeker? 't is reserve voor in de oorlog... :$
Om te reageren moet je ingelogd zijn...