Een lastige Fien

De laatste 2 dagen is ons Fientje een beetje lastig. Niet dat we eigenlijk echt veel klagen hebben, want ondertussen hebben ook al verhalen gehoord over huilbabies en zo. En ons Fien is echt geen huilbaby.

Maar ze was dus de laatste 2 dagen nogal onrustig en lastig. Met weinig content te krijgen, op nogal onregelmatige tijdstippen willen drinken, dan weer goed slapen, een tijdje wakker zitten in haar relax (goei ding trouwens), dan weer wat huilen. 't is niet echt het doorhuilen/krijsen dat ze soms kan doen wanneer ze last van krampjes heeft, maar zo eerder zagen en zeveren. Als ge lang genoeg wacht begint ze echt goed door te huilen.

Aan de andere kant is ze dan soms weer enorm braaf: daarstraks zijn we vertrokken naar het Sjopping Senter in Wijnegem voor nog wat spulletjes voor Trien, en vanaf dat we madam in haar Maxicosi in de auto hadden geinstalleerd hadden, was het stil op de achterbank. Cars do that to baby's, it seems. Eens daar aangekomen hebben we ze "overgeladen" in de draagdoek bij mij, en ze heeft de hele tijd geen kik gegeven (af en toe zo eens een kreetje, maar dat was het). Eens thuis zat het spel terug op de wagen (maar toen was het natuurlijk ook weer etenstijd). Ach ja, het hoort er bij. ;)

Zo'n draagdoek is trouwens een enorm prachtig ding... Ons Fien wordt er (normaal gezien) rustig in, en 't is best leuk om haar zo dicht bij jezelf te dragen.

Lekker in de draagdoek Bij Paps op de buik, in de draagdoek
Om te reageren moet je ingelogd zijn...