Maandag

Vandaag is er niet zoveel gebeurd: twee keer bezoek gekregen, wel. Deze namiddag zijn Joen en Lieselot ons komen bezoeken, en vanavond Sofie (De Bie, van de OLKen of course). 't waren leuke bezoekjes! Alledrie hebben ze ons Fien vastgehad, en de één kon er al mee beter overweg dan de anderen, en ons Fien zelf vond het allemaal okee. ;)

We hebben ook de draagdoek die we van Jelle en Sylvie hadden gekregen uitgeprobeerd, en die is 100% goedgekeurd. 't is enorm fijn om Fien tegen de buik te dragen (lekker warm ook), en zij vindt dat ook: ze is heel de dag braaf geweest. Zelfs vanavond - wanneer ze normaal wel wat lastig doet (krampjes en zo) - heeft ze heel de tijd zoet tegen Katrien liggen slapen. Laten we hopen dat ze vandenacht even braaf is.

Geen foto vandaag, we zetten er morgen nog wel wat online...

Tenslotte: is er eigenlijk wel volk die dit dagboek leest?
Op 28/03/2006 om 16:23 schreef lieselot:
wees gerust papa, lezen doen we het!!!... af en toe een kijkje...
om je mooie dochter en de fiere moeke en papa te zien...
Op 28/03/2006 om 17:20 schreef Lies:
Natuurlijk dat dit gelezen wordt! En hoe meer foto's, hoe beter. Zo kan ik ook van op een afstand mijn nichtje bewonderen!

Lies xxx
Op 28/03/2006 om 20:38 schreef TomP:
Natuuuurlijk wordt dit gelezen! Samen met chirobroechem.be en olkjes.be is dit een site die ik dagelijks check (meerdere keren zelfs, ik blijf hopen op een Live Pamper Statistiek of zo ;) )
En via Chiro Broechem en jouw fotootjes van mijn oud-leerlingen lees ik dit toch wel regelmatig (met een regelmaat dus ;-) ). Met jullie "Peter" heb ik nog een tijdje intensief mailcontact gehad en met de tante heb ik zelfs nog intensiever contact gehad.
Jou en Katrien ken ik niet zo goed, maar zo'n blogje helpt dát probleem wel uit de wereld.
Nog van harte proficiat met jullie mooie kindje (zowel wat looks als naam betreft).
Om te reageren moet je ingelogd zijn...