Een mooie lentedag

Na een sombere start van de dag (wat het weer betreft toch) kwamen tegen de middag toch enkele zonnestraaltjes piepen. Met het oog op nog beter weer trokken we dan deze namiddag richting Postel om met onze kleine meid een eerste lentewandeling te maken.
In een aangenaam lentezonnetje bij een fijne 17°C mocht ons Fientje voor het eerst genieten van de vogeltjes die hoog in de bomen van zich lieten horen. Madam vond het blijkbaar zo aangenaam dat ze haar eten zelfs met een uur uitstelde. (Na dat uur huilde ze dan ook nadrukkelijk om eten!)
Voor moederlief was de wandeling toch net iets vermoeiender dan voor vader en dochter. Twee weken na de bevalling was 6,5km stappen wel ineens veel.

Zotte Paps

op stap met ons Moeke

Deze avond trokken we dan samen met wat ander Chirovolk richting Boechout om de verjaardag van Kirsten te vieren. Ons Fien vond dat allemaal goed en wel, zolang ze maar op tijd een borst kreeg om aan te sabbelen.
Uiteindelijk zijn we dan toch maar op aandringen van de dochter naar huis vertrokken omstreeks 22u. Ze had nogal last van krampkes tegen die tijd en zelfs de schommelende arm van papa en van de Les konden op den duur geen troost meer bieden.

Dit weekend was dus een test op de "meegaandheid" van ons meiske. Na de kaas- en wijnavond van Chiro Broechem gisterenavond en een dagje uit vandaag, kunnen we wel stellen dat we een braafke in huis hebben gehaald. We moeten als ouders alleen nog leren om niet te laat naar huis te vertrekken. Ons Fien heeft zo blijkbaar haar moeilijke momentjes en die kunnen we best in alle rust en vrede thuis doorbrengen. En... zo'n weekendjes zijn niet voor alle weken hoor! Ook voor papa en moeke is het heen en weergeloop wel vermoeiend.
Op 28/03/2006 om 00:32 schreef TomP:
Prinses doet da goe allemaal he, en jullie trouwens ook! ;) Wees blij dat ze nog content is met een borst, en geen Grimbergen nodig heeft om te stoppen met wenen, zoals de Petere nadien nog heeft geprobeerd :D Ik had van de morgend ook goesting om te bleiten toen ik moest opstaan... -_-
Op 28/03/2006 om 02:12 schreef Tom:
Zij ook zenne. En dus kon ik er ook uit. ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...