Kind & Gezin

Gisteren is dus De Mevrauw Van Kind En Gezin geweest. Een vriendelijke madam, moet ik zeggen.
't was een zeer informatieve bijeenkomst: we hebben weeral wat bijgeleerd over de borstvoeding, en we weten nu ook dat ons Fientje wel in orde is. 2900gr zwaar, dus da's een goeie 200gr bijgekomen sinds we thuis zijn. Niet slecht! 3 april moeten we naar het regionaal kantoor voor een gehoortest en nog wat andere controles.

Gisteren is er ook nog eens bezoek geweest: Les & Liesbeth (of OLKjes-fame) zijn eens komen kijken naar onze stoere dochter. Ze hadden geluk, want ze was wakker. Liesbeth heeft ze zelf even kunnen pakken, maar ons Fien weende nog al hard (courtesy of een vuile pamper, bleek later). Ze hadden zelfs een kadootje bij: Bobux schoentjes! Die kan ons Fientje dan binnen een maand of 3 of zo wel aandoen: perfect voor in de zomer.

Rood

En voor de rest: het is en blijft een braaf kind: vannacht hebben we kunnen slapen van 23u tot half zes vanochtend. Leve de brave babies!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...