Drukke week

't is echt een drukke week geweest al. Dat komt niet in't minste door het feit dat mijn grootvader maandagmorgen is gestorven (na 2 maanden gehospitaliseerd te zijn omwille van de ziekte van Wegener). Niet zo fijn dus, maar het heeft ook praktische implicaties: vermits m'n moeder een paar jaar geleden ook is gestorven, en zij enig kind was, en dus wij (de vier kleinkinderen) mee instaan voor de begrafenis.

Op zichzelf niet zo'n probleem, maar ik vind het toch niet zo simpel om een verse baby te combineren met het heen en weer geloop voor de begrafenis. Maar't lukt wel. Al doende leert men, zeker?

Voor de rest is alles wel okee hoor. Ons Fien is echt een brave baby: we horen ze van heel de dag bijna niet, en enkel 's avonds durft ze wel eens last hebben van haar weenuurtje. Da's nu al een paar dagen achter elkaar zo, en we leren er mee om te gaan dus eigenlijk valt het voor haar en voor ons wel mee.

Strakjes komt De Mevrauw Van Kind En Gezin langs, om te zien hoe het met haar is. Meten, wegen, en zo van die dingen. Kunnen we ineens wat vragen stellen, want omtrent de voeding is het soms wat gokken en zo...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...