Bezoek

Vandaag veel volk op bezoek gehad. Allé, echt veel was het nu ook niet, maar 't was toch genoeg voor ons moet ik zeggen. We zijn natuurlijk blij met al die aandacht voor ons en onze dochter, maar aan de andere kant is het ook nogal vermoeiend... (Ook gezien de nacht/dag ervoor). Desalniettemin genieten we toch enorm van al die mensen die komen buurten en kijken, dus je bent meer dan welkom. ;)

Ondertussen blijft Fien een zeer brave dochter: ze was wel wat wakkerder dan gisteren, maar ze heeft nagenoeg geen kik gegeven vandaag. Als je dan hoort dat er regelmatig een baby ligt te huilen ergens op de gang, dan mogen we wel content zijn.

Gekke baby

Meer foto's (oa van het bezoek tot hiertoe) zijn te vinden op de fotopagina's!

Op 13/03/2006 om 03:56 schreef Peke:
:) shoene saait voer da schoen boeleke
Op 13/03/2006 om 14:35 schreef Tom:
We doen ons best hé. ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...